Du har
• Passion för gastronomi så väl som ledarskap
• Förmågan att sätta hållbara och sunda mål
• En kommunikation som kan anpassas
• Inspirationsglädje som visar vägen framåt
• Modet att fatta beslut, prova nytt och ta ansvar
• Samma sinne för kvalitet som lönsamhet
Om tjänsten
Du ansvarar för driften av restaurangverksamheten på Grand Hotel som innefattar Grands Matsal, Gambrinus, barer, frukost, vinkällare, festvåning och konferensförtäring samt Ingrid och uteserveringar. Du rapporterar till hotelldirektören. Detta görs i ett tätt samarbete med gastronomiskt ansvarig kökschef som har det yttersta ansvaret för kök, disk och matbutik.
Övrig information
Vi står inför en spännande framtid och ska ta Grands service och gastronomiska scen till nya höjder. Nu söker vi dig som är lika bra på att ta hand om våra medarbetare som våra gäster. Skicka din ansökan till VD maria.paulsson@grandlundia.se.
Vid frågor kontakta gärna Maria på 070-620 03 17.